Veneen talvi­säilytys, nosto, lasku ja kuljetus

Veneen talvi­säilytys

Valoisat hallimme sijaitsevat hyvien tieyhteyksien päässä Rymättylässä. Pihalla on runsaasti tilaa suuremmankin siirtokaluston kääntyä. Valaistun, öljylämmityksellä varustetun sisätilan vapaa korkeus on 6,4 metriä. Hallimme tarjoaa loistavat olosuhteet veneiden omistajille. Käytössäsi on sosiaalitilat, joista löytyy mm. WC, suihku ja kahvinkeittomahdollisuus.

Turvallisuus

Panostamme erityisesti hallien turvallisuuteen. Jokaisessa hallissa on tallentava kameravalvontajärjestelmä sekä kulunvalvontajärjestelmä. Sisäänpääsyyn on oma koodinsa, jolla estämme asiattomien kulun halleissa. Hälytys kytkeytyy automaattisesti päälle illalla, vaikka joku käyttäjistä unohtaisikin laittaa hälytyksen päälle lähtiessään. Paloturvallisuus on hoidettu normaalia herkemmillä savukaasuihin reagoivilla hälyttimillä. Tämänkin vuoksi halleissamme on tupakointi ja tulityöt kielletty.

Nosto-, lasku ja kuljetus­palvelut

Tarvittaessa avustamme tai hoidamme puolestasi veneesi noston, kuljetuksen ja vesillelaskun. Käytössämme on asianmukainen kalusto moottoriveneiden ja purjeveneiden kuljetukseen sekä niiden nostoon. Kuljetukset ovat seuraavin painorajoituksin:

  • Moottoriveneiden painorajoitus 18 000 kg
  • Purjeveneiden painorajoitus 10 000 kg

Palvelut purje­veneilijöille

Tarjoamme kaikki veneen huolto- ja korjauspalvelut purjeveneen kannesta ylöspäin. Teemme kaikki purjeveneen rikiin ja purjeidenkäsittelyyn liittyvät työt. Rikaamme ja trimmaamme mastot, huollamme ja korjaamme rullalaitteet. Uusimme vaijerit ja köydet. Saat kauttamme myös tarjouksen uusista purjeista.

Tarjoamme syys- ja kevätrikauksen yhteydessä mahdollisuuden tarkastuttaa veneesi rikin, maston, vaijerit ja nostimet, ja korjata havaitut viat. Voimme myös vain vaihtaa sokat ja uusia suojaavat teipit. Tarkistuksen jälkeen voit huoletta keskittyä tulevaan purjehduskauteen.

Palvelumme:

  • Rikaus ja rikin trimmaus
  • Rikin kunnon tarkistus
  • Rikin varaosat, lisävarusteet ja huollot
  • Rullalaitteiden asennus, korjaus ja huolto
  • Köysi- ja vaijerityöt
  • Kansi- ja mastoheloitus
  • Uudet vinssit, asennus ja huolto
  • Uudet purjeet, korjaus ja huolto

Tuomas Eloranta
WhiteSail/WS Eloranta
+358505487766
tuomas.eloranta@whitesail.fi

Maalaus, pesu, korjaus

Muut lisäpalvelut, kuten maalaus, pesu ja korjaus voidaan tilata myös jälkikäteen.

Pyydä tarjous

Voit kysyä ja pyytää tarjouksen palveluistamme. Kerro toiveistasi, niin pyrimme löytämään sinulle sopivan ratkaisun!

Yhteystiedot

Veneen tiedot

Viesti